Lind Ledarutveckling & HR-Kommunikation är ett konsultföretag som arbetar med
 förändringsarbete, ledarutveckling, konflikthantering och kommunikation. 
Vi har vårt kontor på Stortorget 7 i Gamla Stan i Stockholm, 
och vi har våra kunder i olika delar av landet.

Lind Ledarutveckling & HR-Kommunikation har främst målgruppen chefer och ledare i Sverige. Men även alla andra som vill utvecklas inom självledarskap, kommunikation, konflikthantering och förändringsarbete.

Utvecklande verksamhet kring:

  • Effektiva ledningsgrupper
  • Kommunikativt ledarskap
  • Konflikthantering och svåra samtal
  • Värderingsstyrda personer och organisationer
  • Förändringsarbete

Lind Ledarutveckling & HR-Kommunikation har ett brett nätverk och samverkar ofta med andra konsulter och kommunikationsbyråer vid större uppdrag. På kontoret på Stortorget finns 8 konsulter som alla arbetar med ledarutveckling och kommunikation i olika former, samverkan sker vid större uppdrag och upphandlingar.

Om Louise Lind
Louise Lind driver sedan 2014 företaget Lind Ledarutveckling & HR-Kommunikation, med uppdrag inom olika sektorer med fokus på Ledarutveckling, kommunikation och konflikthantering.
Lind har tidigare arbetat många år som Kommunikationschef inom offentliga-, och ideella sektorn samt inom näringslivet.
Lind ansvarar för nätverk för kommunikationschefer både via Sveriges kommunikatörer och via Ideell Arena.
Lind är också ansvarig för frukostseminarier, utbildning av nya facilitatorer och nätverket för facilitatorer i ValuesOnline i Stockholmsområdet och ingår i ValuesOnlines utvecklingsteam med säte i Lund.

Exempel på studier
Hon har bland annat studerat Chef och ledarskap vid Handelshögskolan i Stockholm, Brand management IHM Business School, Strategisk Kommunikation vid Berghs School of Communication, hon har läst in 65 hp Ledarskap på Uppsala Universitet/Gotlandsfilialen.
Genomfört utbildning för psykologer och organisationsutvecklare inom konflikthantering på arbetsplatser, via Thomas Jordan.

Exempel på certifieringar

  • ValuesOnline
  • Konflikthantering
  • IDI
  • DISC

Socialt samhällsengagemang
Louise Lind är engagerad i ett uppdrag som vice styrelseordförande och kassör för Fountain House Stockholm. ( http://www.fountainhouse.se)

Exempel på tidigare uppdrag:
Styrelseledamot i Studieförbundet Bilda/Öst
Engagerad facilitator inom Raoul Wallenberg Academy.
Styrelseledamot Farsor & Morsor på stan.
Senior adviser och Mentor Ingvar Lind är en av de nätverkande resurser som finns att tillgå för dig som kund, samt även flertalet konsulter inom kommunikation och ledarskap på kontoret i Gamla Stan. För det uppdrag du vill ha genomfört, så plockar vi samman ett team som kan leverera efter dina behov och önskemål, samtliga med egen lång chefserfarenhet och goda referenser från tidigare uppdrag hos kunder
.